Wow er is al wat gebeurt !

Hey Iedereen,,

Wat is er zoal gebeurt de laatste tijd. Ik heb de laatste tijd niet stil gezeten. Ik heb vooral wat contacten gelegd met mensen om een samenwerking met te doen in de toekomst. events die er aankomen en ook mensen waarmee ik een shoot ga doen voor zeker mijn uitbreiding portfolio. Van kindjes tot volwassenen. Ik heb ook een paar shoots gehad voor lentefeest en communie. Ook een paar events gedaan. Ook een leuke ervaring op gedaan door mijn kennis van fotografie over te brengen naar andere mensen toe. Ook ben ik in de studio gedoken met een fotograferen waarmee ik ben afgestudeerd. Wat ook zeer leuk is. De komende weken ga ik ook nog een paar projecten uitwerken die ik zeker zo snel mogelijk zou willen doen. En ik ga ook nog naar een tentoonstelling kijken van een fotograaf.

Ook zouden jullie al gezien hebben dat mijn website een update heeft gekregen. Alleen is mijn portfolio al wat aangepast maar er moeten zeker en vast ook nog foto’s bijkomen. en helaas zullen er ook wel een paar foto’s afvallen. En moet ook nog eens goed denken wat ik op mijn voorpagina ga zetten. ook is het fijn als mensen je komen vertellen dat ze te vreden zijn met je foto’s. En nog fijner is de publicatie van je foto’s in een boekje. Daarom ga ik ook een rubriek posten met publiciteit waar m’n foto’s op te vinden zijn en waren.

Zo dat was toch al een kleine update van wat ik zoal gedaan heb tussen mijn laatste post en nu. Ik ga vanaf nu ook regelmatig een blog berichtje schrijven en wat meer foto’s misschien erbij posten.

Blijf dit zeker volgen 🙂

Groentjes,
Photographykimus