Wat tijdens corona ?

Hey iedereen,

Zoals jullie weten zijn ook fotografen getroffen door dit virus Covid-19. Jammer maar helaas kunnen we er niet meer rond heen. Elke fotograaf is noodgedwongen zijn activiteiten stop te zetten. Wat niet leuk is natuurlijk. Maar we proberen het positief te bekijken. Ik heb ook namelijk mijn communie shoots moeten annuleren met spijt in het hard. Maar gezondheid gaat boven alles. Laat ons het positief bekijken en verder kijken naar de toekomst. In deze tussentijd zo noem ik het.
ik werk namelijk aan mijn:
– Site op orde brengen en bouwen.
– Social media onderhouden en verder uitwerken.
– Youtube filmpjes bekijken
– tutorials bekijken
– Nadenken over materiaal voor m’n studio ( Als alles goed verloopt hoop ik tegen juli mijn studio te hebben)
– lekker photoshoppen.
– …

Ik bekijk alles productief voor de toekomst. Ik werk ook aan nieuwe thema’s die ik zou willen uitwerken voor mijn portfolio. En ik hoop tegen de zomer dat alles terug op orde is dat ik terug events kan gaan shooten.

Zie je een samenwerking of shoot zitten aarzel dan niet om contact op te nemen via mijn facebookpage, website, mailadres of instagram.

Zorg vooral in eerste instantie voor je eigen gezondheid en voor de gezondheid van je gezin !!

Als ik iets verandert heb op website of etc dan schrijf ik hierover ook een blogpost.

Groetjes,
Photographykimus