Wat komen zal !

Hey Iedereen,,

Na een tijdje ben ik hier terug met een nieuwe blog. Ik heb de voorbije weken en maanden niet stil gezeten. Ik heb nieuwe projecten proberen op te stellen en ook natuurlijk al een project uitgewerkt samen met anderen. Ik had een project lopen met een kindje. Na een over en weer gemail en gechat zijn we eindelijk gaan shooten. Park Spoor Noord ook wel bekend als het grootste park van Antwerpen. Daar vond mijn shoot plaats het het kleine wonder mooie model Finn. Ik had wat foto’s nodig voor mijn portfolio en contacteerde de mama van Finn voor een street/skate shoot en dat was natuurlijk ook de perfecte locatie voor. ¬†Hoe kan ik het zeggen maar dit was een zeer leuke en leerrijke shoot. De foto’s staan ook natuurlijk bij mijn portfolio en zijn echt enorm mooi. We hebben Finn niet gedwongen maar zich zelf laten amuseren door leuke dingen te doen. Kijk maar in portfolio en hier zijn natuurlijk ook een paar foto’simage.png

image.png

De volgende twee projecten die ik wil uitwerken zijn aan de hand van fotograaf Brandon Woelfel een echt natuur talent qua belichting en bewerking. Je moet hem maar eens opzoeken op instagram en Youtube.

In de komende zomer ga ik natuurlijk ook een aantal events shooten. Twee events staan al zeker vast MAANROCK en SUIKEROCK.

Binnen twee weken vertrek ik ook voor een weekje terug op vakantie en zal het ook eventjes stil zijn.

Zo dit was mijn boogberichtje.

Groetjes,
Photographykimus