Wat een leuke zomer !

Hey iedereen,,

Heerlijk deze zomer vind je niet. Heerlijk weertje, leuke mensen en ohja, ik had ook zeer zeer zeer leuke projecten lopen. Zo had ik natuurlijk mijn evenementen om te fotograferen. Maar daar naast had ik ook nog een trouw, Newborn shoot, en natuurlijk ook mijn projecten met kinderen. Ik heb nu al een aantal projecten gehad met kinderen die ik al zeer leuk vond. Nu lopen er nog een aantal en ben ook benieuwd hoe die gaan verlopen. Vanaf september ga ik ook mj meer en meer gaan beginnen te begeven naar studio in de weekends. Zo heb ik een zeer leuk ideetje om met kinderen te doen die veel emotie kunnen tonen en die zou ik dan willen fotograferen op zwarte achtergrond met witte t-shirt aan en deze reeks komt dan ook in zwart wit. Ook wat heerlijk was is een cake smash shoot. Dit wil ik meer doen. Hemels hoe je kinderen kunt laten smullen en zien genieten van zo een heerlijke cake smash taart. Voor het kind een hoog suikergehalte maar ook heelrijk om te zien. De gezichtjes tot handen tot voeten hangen helemaal vol.
Dit zijn zo wat mijn avonturen van deze zomer. Ohja, wat ook zeer leuk was is 3 dagen suikerrock en een dagje Lokerse Feesten. Mooie foto’s die ik daar genomen heb. Weeral een hele reeks om mijn portfolio uit te breiden waar we deze zomer aangenaam met bezig zijn. ┬áDeze week ook ergens mijn portfolio en site bijwerken dat hij up-to-date is.

Zo dit was kort effe alles samengevat.

Groetjes,
PhotographyKimus