Wat een ervaring de THUISDAG 2017 !

Hey Iedereen,,

Hier ben ik weer met een blog berichtje. De komende weken had ik het ontzettend druk met een paar shoots en natuurlijk ook een reportage die ik gemaakt heb tijdens de thuisdag. Wat kan ik zeggen dat dit een heerlijke ervaring is. Al die energie die er aanwezig was tijdens het fotograferen en al die acteurs en mensen die in de bloedhete zon aan het aanschuiven waren voor een foto of een babbel met de acteurs. De acteurs onder de tentjes met een schijnende zon daarop bloedheet dus …

Voor mij een unieke ervaring om samen met nog iemand daar rond te lopen en altijd maar foto’s te nemen van het begin tot het einde (hemels 🙂 ) dit is wat ik graag doe…

De foto’s kunnen jullie zeker terug vinden op mijn facebookpage: Thuisdag 2017 !

Ook wil ik Lisa persoonlijk bedankten voor de ervaring die ik heb mogen op doen tijdens deze unieke dag. BEDANKT !!

Zo dit is een kleine blog maar de komende weken worden nog druk. Nog maals mijn website proberen af te werken en nog een paar events doe op de planning staan om portfolio tot een goed einde te brengen. Ook zijn de datums voor het portfolio bekend gemaakt. De eerste twee weekends van DECEMBER (kijk ik in ieder geval enorm naar uit )

Zo effe snel afsluiten 🙂

Groetjes,
Photographykimus