Terug van weggeweest !

Hey iedereen,,

EINDELIJK nog eens tijd voor een blog bericht te schrijven. Ik ben sinds 1 Juli terug volop aan het fotograferen met als doel dit jaar af te studeren in de richting fotografie en mijn portfolio gaat over events en music vooral eigenlijk. Ik heb een paar shoots al achter de rug en die vinden jullie namelijk ook op mijn facebookpage: Photographykimus.
Ook is het mij reeds opgevallen dat ik regelmatig vragen krijg of mensen mijn foto mogen gebruiken. Jahoor, dat mogen ze als ze er maar de copyright op laten staan?. Maar jammer en helaas zijn er veel die de copyright eraf halen en ook geen naamsvermelding doen van wie de foto is … Zeer jammer !!

Ook is mij opgevallen dat ik steeds meer en meer likes krijg op Instagram op bepaalde foto’s die ik post en zelfstandig genomen heb. Zoals een foto van Jelle Cleymans tijdens een concert van Cleymans en Van Geel. Ook is het steeds leuk als artiesten je foto posten en er wel de copyright eraan laten zoals op de Instagram van Jonas Van Geel !! TOP !!

Deze zomer staat er mij nog het één en ander te wachten van fotoshoots van events o.a Cleymans en Van Geel maar ik pak er ook nog een aantal mee zoals de palmparkies en wie weet waar ik nog allemaal te zien zal zijn … Ook heb ik een paar aanvragen gedaan en hopelijk worden die goed gekeurd om daar te gaan fotograferen. Ook zoek ik nog verder naar mensen om met samen te werken en heel het jaar door meer en meer opdrachten te krijgen van events om te fotograferen. Theater of etc ik zie het allemaal zitten 🙂

Zo dit was het blog berichtje. Hou zeker mijn pagina in de gaten op Facebook voor de nieuwste foto’s en binnenkort ook eens verder de site online gooien.

Groetjes,
PHOTOGRAPHYKIMUS