Terug van de partij !!

Hey iedereen,,

Zoals jullie hier allemaal al kunnen lezen was het een tijdje heel heel heel stil rond mij. Helaas maar pindakaas was dit heel waar. ik was enorm bezig met foto’s nemen en vooral fotografie dat ik vergat om hierover een blog te schrijven. Ik heb in de zomer een paar zeer leuke concerten gaan fotograferen waar ik steeds van heb bijgeleerd.

De foto’s vinden jullie natuurlijk ook allemaal op mijn Facebookpage:photographykimus

Nu een nieuw schooljaar die er ook was kan ik zeggen dat ik vanaf 30/01 het laatste deel van mijn traject als fotograaf ben begonnen namelijk Portfolio. Jaja je leest en hoort het goed. Mijn afstudeerproject !!  En hiervoor heb ik namelijk gekozen voor EVENTS EN CONCERTEN.

Deze zomer vooral te zien op veel concerten en events om mijn portfolio uitgebeid te maken en eind november begin december een tentoonstelling met al onze foto’s :-).

Zo dat is effe in het kort waar ik met bezig ben. Nu vooral veel contacten leggen voor een paar events en hopelijk een paar pareltjes om te kunnen voorstellen :D.

 

Groetjes

Photographykimus