Terug op het net

Hey iedereen,,

Lang geleden dat ik hier nog eens iets gepost heb. Door het drukke leven is dat er helaas niet meer van gekomen en wist ook niet meer goed wat allemaal te schrijven. Maar I’m Back. Ik ga nu meer schrijven over men avonturen die te maken hebben met fotografie. Van kleine reportages tot grote. Wat mijn voorkeur is en welke projecten ik allemaal uitvoer. Hou dus zeker mijn blog in het oog.

Ik kan jullie nu allemaal al vertellen dat ik bezig ben met een aantal projecten op potten zetten samen met nog andere fotografen/modellen/ …
Maar later hier meer over.

Ook ben ik nog steeds bezig met avondschool fotografie. 3de jaar onder tussen al. Nu beginnen de afzonderlijke modules. Van januari tot juni ben ik gestart met de module actie. Zeer boeiende module waar we verschillende manuele settings op onze camera moeten nemen en hierdoor krijgen we mooie resultaten. Ook in deze module zit en reportage. We hebben ook onze eindopdracht al gekregen en dat is jaja, een reportage maken uit verschillende beelden die zich de reportage moeten voorstellen. Begin shot waar het zich afspeelt, paar actie foto’s en details van foto’s en wie de hoofdrol daar in spelen. Vraagt veel tijd maar ik heb m’n onderwerp al en begin daar één van deze dagen aan.

Zo dit was effe een zeer kort blogje over m’n avonturen;

Groetjes,

https://photographykimus.files.wordpress.com/2014/01/cropped-cropped-schermafbeelding-2013-12-27-om-22-36-1411.png?w=300