Studio

Hey iedereen,

Hier ben ik vroeger dan voorzien met een blogje. Eigenlijk ben ik nog vergeten te zeggen in mijn vorige blogs dat studio werk eigenlijk ook heel tof is. Wat je daar allemaal kunt doen. Met 1 iemand of met meerdere personen. Van uit de hand gelopen thema’s tot een gewoon portret shoot. Heerlijk spelen met het licht en natuurlijk ook je eigen creativiteit de vrije loop gaan. Zo zijn er nog een aantal thema’s die ik zeker en vast nog zou willen uitwerken.

Gisteren dook ik de studio in met een familie waarmee ik al eerde had gewerkt. Dus dat wel héél héél héél fijn. Ik kende de kids en de ouders al en dat was zeer leuk om terug deze samenwerking te kunnen doen. Effe een paar portret geschoten van de kids en ook natuurlijk met de mama en de papa erbij. Achteraf hadden we nog een cake smash shoot gepland met de allerkleinste die volgende maand 1 jaar word. Wat is dat heelijk ! Dit kind had zoveel plezier bij deze shoot. Van nog maar te zwijgen over het thema. Heerlijk om dit kleine kereltje te zien smullen van de taart en natuurlijk de handjes. Heerlijk !

Er staan al een paar foto’s online van onze shoot. Enkel die van de kids staan online. De foto’s van de Cake Smash moeten nog een beetje wachten tot in augustus. Wie benieuwd is naar de foto’s check dan zeker mijn facebookpage Photographykimus . Enjoy it!

Zo dit was het korte blogje.

Groetjes,
Photographykimus