Studio en kerst shoot

Hey iedereen,

Hier ben ik terug met een blogberichtje. Wat heb ik in tussentijd allemaal nog gedaan. Ik heb de nieuwe collectie van FINNS geshoot op ee leuke locatie in Antwerpen. Namelijk aan de bekende parkbrug. Ik wou deze locatie doen. De reden is voor de mooie licht inval. Ozo mooi op de foto’s. En het was dan nog eens met kinderen die een beperking hebben. Maar die deden dat zo goed ! De foto’s zijn te zien op de instagram van Finns zelf: instagram https://www.instagram.com/finns.be/ .

Wat ook nieuw is dat ik het decor helemaal inorde heb voor de kerstshoots. Die beginnnen ook deze week. Wil jij een origineel kerstkaartje. Neem dan zeker contact op voor een leuke kerstshoot in studio.

Over de studio gesproken. Ik heb nieuw materiaal gekocht en nu is mijn studio helemaal inorde. Dus we kunnen terug héél wat shoots plannen in studio. Zo zijn er de achtergronden: Roos, Groen, Blauw en natuurlijk ook nog zwart en wit. Ook voor portretten kan je bij mij terecht. Of wat dacht je van een portret met daglicht. Deze staan ook al op de website in een apart rubriek op mijn website- Portfolio.

Volg zeker mijn instagram: http://www.instagram.com/kimus88 en zeker een like op mijn facebookpage: https://www.facebook.com/PhotographyKimus .

 

Zo dat was een kort berichtje. Heb je nog vragen of wil je een shoot. Aarzel dan niet om contact op te nemen op het adres info@photographykimus.be .

Groetjes,
Photographykimus