Start schot is gegeven.

Hey iedereen,,

Weeral eventjes geleden. Ik ben namelijk op reis geweest en was druk bezig voor mijn eindwerk architectuur. Ik kan reeds vertellen dat ik geslaagd ben voor deze module en aankomende maandag mijn diploma daar van mag gaan ophalen.
Ook ben ik nog maar een weekje terug van op reis waar de vakantie mij echt wel deugd deed.

Gisteren ben ik naar de kanaalfeesten getrokken in Willebroek waar ook het start schot werk gegeven van een geweldige zomer samen met de mannen van Cleymans en Van Geel. Wat kan ik zeggen dat het een geweldige show was. Deze show moet je zeker deze zomer gezien hebben. Sfeer van het begin tot het einde. Voor mij was dit een unieke gelegenheid om nog eens mijn camera boven te halen. Ik shoot daar een paar heerlijke foto’s waar ik natuurlijk wel blij met ben om mijn portfolio uit te breiden. De foto’s staan natuurlijk ook op mijn facebookpagina waar al de foto’s op te vinden zij.

Facebookpage:
Cleymans en Van geel, Kanaalfeesten Willebroek

Album Architectuur:
Eindwerk Architectuur

Maar foto’s komen er ook aankomende dagen/weken zeker en vast aan. Ook ga ik aan straatfotografie doen en verder portret uitbreiden.

 

Tot snel !

Groetjes,

https://photographykimus.files.wordpress.com/2014/01/cropped-cropped-cropped-schermafbeelding-2013-12-27-om-22-36-141.png?w=450