Spannend !!!

Hey iedereen,,

Hier ben ik weer met een nieuwe blogpost. Zoals de meeste wel al hebben kunnen lezen op mijn facebookpage Photographykimus is het bijna zover. M’n eerste grote shoot met een kameraad fotograaf. Aankomende zaterdag beginnen we eraan. Ik kan jullie nu al vertellen dat er veel voorbereiding inkruipt om modellen te regelen en materiaal en om ook nog een geschikte/ideale locatie te vinden. Maar gelukkig hebben we dat allemaal gevonden.
Ook met dank aan de modellen en ook aan de fotograaf die meedoet.

Spannend want aanstaande zaterdag is het zover. We binnen er aan aan een reeks projecten die ik ga doen. Dus het eerste project is met een kameraad fotograaf. Ik kan jullie al vertellen dat het echt ontzettend gaaf gaat worden om samen het hem en de modellen te werken in dit thema.

Ook zit ik nog met een eindwerk dat af moet en daar kruipt ook veel tijd en zin in. Ik heb gelukkig een zeer goed onderwerp gekozen voor m’n eindwerk. Het eindwerk van module actie moet een reportage zijn met een beeld waar het zich afspeelt en ook nog een paar detail foto’s en ook nog actie foto’s en eindfoto. Ik heb gekozen voor het thema voetbal. Ik fotografeer de trainingen tussen door en ook nog wat wedstrijden om zeker te zijn van sterkte beelden.

Dus binnenkort meer foto’s op facebookpage en ook via men website en blog !!!

Groetjes,
Photographykimus