Ronde Van Vlaanderen

Hey Iedereen,

Zoals belooft ging ik wat meer een blog berichtje schrijven. Bij deze schrijf ik er nog eens eentje. Wel een dagje te laat maar het is dan toch maar geschreven en gepubliceerd.

Gisteren ben ik er op mijn eentje op uit getrokken richting de vlaamse velden in en rond brugge/gent/oudenaarde vooral. Voor namelijk de klassieker van het jaar ‘De ronde van Vlaanderen’.

’s Morgens zeer vroeg opgestaan om een dagje te gaan fotograferen van de Ronde van Vlaanderen. Rond half 9 ongeveer vertrokken voor een autorit van 1uur naar loppem war de officiële start werd gegeven voor de Ronde van Vlaanderen.
Na de officiële start ben ik richting de eerste bevoorrading getrokken. Damn wat was dat daar voor een drukte ik stond dan ook midden in de mensen van de bevoorrading en dat gaf ook wel een paar leuke foto’s op.
Hierna ben ik richting de Paterberg getrokken in kluisbergen. Daar passeerde de ronde maar liefst 2x. Met heerlijk de zon op m’n gezicht en camera in de hand nam ik een paar heerlijke foto’s van o.a. Tom Boonen, Fabian Cancellara, …
Deze foto’s zijn ook te vinden en te bezien op mijn Facebookpage: Photographykimus

Wil je direct naar het album van de ronde gaan klik dan hier op: De ronde van Vlaanderen
Voel je vrij om de link te delen en ook om een comment te zetten.

Groetjes,

https://photographykimus.files.wordpress.com/2014/01/cropped-cropped-schermafbeelding-2013-12-27-om-22-36-1411.png?w=450