Product studio ingedoken !!

Vandaag ben ik voor een half uurtje mijn product studio nog een keertje ingedoken. Het was weeral eens veel te lang geleden :-). Vandaag nam ik een paar blikjes mee naar mijn studio die ik ging fotograferen. Ik moet eerlijk toegeven het is niet altijd zo gemakkelijk om een blikje te fotograferen. Je moet zien dat er niet veel reflectie op je blikje komt. Dat komt vooral omdat je met studio flitsers werkt. Hier zijn een aantal voorbeelden van blikjes die ik genomen heb. Afbeelding

Afbeelding

Het één lukt al beter dan het andere. Door veel nieuwe dingen te oefenen kom je er wel hoor. Daarom probeer ik zoveel mogelijk te oefenen om nog betere resultaten ervan te krijgen. De volgende keer wil ik ook een stapje verder gaan met fotograferen in mijn product studio :-). Like, comment en share zeker mijn facebookpage waar nog een tal van andere foto’s opstaan. http://www.facebook.com/photographykimus