Portret foto’s met daglicht !!

Hey iedereen,

Hier ben ik weer met een nieuwe blog berichtje. Eindelijk heb ik nog eens tijd gevonden om iets neer te pennen. Wat heb ik nog in tussentijd allemaal gedaan. Awel eigenlijk vooral studio en portret. Foto’s in studio met kids met het Syndroom van Down. Een heel leuk projectje die al lang op mijn lijst stond. Ik ga er ook een aparte reeks van online zetten met de kids die zijn langs gekomen. Maar wat deed ik nog in tussentijd. Daglicht. Experimenteren met het licht wat iedereen heeft overdag. Ik heb gelukkig een zeer groot raam die ik kan gebruiken. En ohjaa, wat ben ik blij met het resultaten die ik al gedaan heb. Heerlijk leuke portretten van verschillende kids met een tikkeltje meer. Maar elk kind of volwassenen heeft dat tikkeltje meer. Al zit het in de ogen of etc … Wat doe ik dit graag. !!! Heel de dag dit doen zie ik wel zitten. Kijk maar op mijn vernieuwde website die online staat met het rubriek je bij portfolio over de portretten. Wil je zo een shoot met daglicht laat het dan zeker weten.

Ook start ik volgende week met mijn kerstshoots in studio maar wil je eentje buiten dat kan zeker en vast. Volgende week post ik hier zeker nog meer over een foto en een blogberichtje.

Zo dit was eventjes een kort berichtje naar jullie toe.

Vernieuwde website staat ook online. http://www. Photographykimus.be  . Neem zeker eens een kijkje bij portfolio. Deze site is gemaakt door http://www.kleurcode.be

Liefst,
Photographykimus