Over mij

Eventjes wat korte info over mezelf. Ik ben Kim, Woon in Mechelen en heb daar een eigen studio.

Hoe is mijn passie voor fotografie ontstaan?

Eventjes wat korte info over mezelf. Ik ben Kim, Woon in Mechelen en heb daar een eigen studio. Hoe is mijn passie voor fotografie ontstaan. Als klein kind trok ik erop uit tijdens schooluitstapjes met een wegwerp camera. Rond mijn 12de kocht ik mijn eerste digitale camera en rond mijn 14-15 kocht ik mijn eerste spiegelreflex.  Daarnaast heb ik ook nog eens 5.5 jaar avondschool fotografie gedaan aan het CVO Waas & Durme. 

Wat doe ik het liefste zo wat alles eigelijk in de fotografie. Maar echt het liefste van allemaal doe ik portret en events graag. Maar ik ben zeker niet bang van een huwelijk of een product of wat dacht je van een zwangerschapshoot of newborn. Wat ook héél leuk is het eerste jaartje van je kind vast leggen met een leuke Cake Smash shoot.

Wat ik als werk doe is ook het gene wat ik het liefste doe. Ik ben namelijk schoolfotograaf. Heerlijk die kids op foto vastleggen. Altijd met een smiley op het gezicht dat maakt mijn dag. Ik sta op met fotografie en ga er ook met slapen.

Zo dat was een kleine voorstelling van mij !! 😉