newborn en Cake Smash !

Hey iedereen,,

Zoals de meeste van jullie al weten ben ik ook begonnen met newborn en cake Smash shoots. Nu hoe ben ik erop gekomen. Ik was al een paar accounts aant volgen zowel op instagram, Facebook en youtube. Vooral op youtube heb ik regelmatig veel maar echt veel filmpjes gezien hiervan. Zelf wou ik dit ook doen. Ik verzamelde wat spullen bij elkaar om dit te proberen. Ik poste een oproep voor een cake smash en voilĂ  daar had ik mijn eerste cake smash shoot.

Ik had een vriendin die zwanger was en sprak daar me af voor mijn eerste newborn shoot. Ik las veel over een newborn shoot en voilĂ  daar kwam mijn eerste newborn shoot aan. Nu heb ik binnenkort ook nog een paar cake smash shoots en een newborn shoot.

De bedoeling hier van is dat ik mij meer en en meer ga specialiseren in newborn en cake smash shoots. Ik wil Cake smash shoots doen in thema’s, zoals voor cake smash boys met strikjes en een mooie blauwe taart, blauwe ballonnen. Voor meisjes ook het zelfde maar met roze of groene. Ik heb zo een paar ideetjes. Die ik vooral ook wil uitwerken de komende tijd.

Zo dit is een kort berichtje met mijn interesse in newborn en cake smash.
Ken je iemand die dit zou willen doen. Aarzel dan niet om mij te contacteren.

Groetjes,
Photographykimus