MV Ritmico in concert samen met Silke

Hey Iedereen,,

Hier nog maals een blog berichtje. Ik weet het het is eigenlijk wel een week te laat maar had het zo druk met foto’s te verwerken en verwerken. Zo, vandaag alle foto’s afgewerkt van MV Ritmico in concert met Silke. Mooi afgeleverd en hopelijk staan ze rap online en deel ik het album op mijn facebookpage die u via deze link vind photographykimus

Ik moet zeggen dit was een hele ervaring om deze opdracht tot een goed einde te brengen.
Ik nam deze opdracht een tijdje geleden aan met als gevolg dat ik dit en zeer goede oefening vond en moet toegeven het ging niet altijd gemakkelijk maar eind goed al goed is als toch redelijk verlopen. Ook is er een foto van mij in de krant verschenen. Waar ik super trots op ben eigenlijk.
Zo dit was mijn berichtje als de foto’s gedeeld zijn via fb post ik zeker en vast de link hier in.

Groetjes,

https://photographykimus.files.wordpress.com/2014/01/cropped-cropped-cropped-schermafbeelding-2013-12-27-om-22-36-141.png?w=450