Lockdown 2.0

Hey iedereen,

Hier zitten we dan weer. Lockdown 2.0 ! Hopelijk zijn we na deze lockdown er eindelijk wan af. Maar deze lockdown komt zo ongelegen. Een hele maand november en 14 dagen van december waren heel mooi, tot zeer mooi. In deze tijd had ik een aantal kerstshoots staan in mijn nieuwe studio maar helaas pindakaas kan deze niet door gaan. Met spijt in het hartje heb ik ze allemaal moeten cancelen jammer genoeg :'(. Wat kan ik in deze lockdown nog doen. nieuw design maken voor de cadeaukaarten. instagram en facebook update. Website aanvullen met nieuwe foto’s.

Dus dit wil zeggen dat ik mijn camera al zeker 6 weken aan de kant moet leggen jammer genoeg. Maar je kan wel nog steeds afspraken maken voor eind december en natuurlijk ook al voor het nieuwe jaar 2021.

Maar ben jij iemand met een webshop of winkel en wil jij je producten in een nieuw jasje steken. Ik wil ze graag fotograferen in mijn studio op een originele manier. Zo heb ik er ook nog wat aan voor mijn uitbreiding van portfolio product. ik neem deze uitdaging graag aan ! Ben jij zo iemand die dit graag zou willen. Mail zeker naar info@photographykimus.be En dan neem ik zo snel mogelijk contact met jullie op.

Zo dit was het berichtje.

Groetjes
Photographykimus