Jelle Cleymans, Unplugged @ Kruibeke 04052016

Hey Iedereen,

Hier ben ik weer met een nieuwe blog. Gisteren ben ik in de avond getrokken naar een super Unplugged Concert in Kruibeke, Wat voor mij al niet ver rijden was :-). Nog geen 5min met de auto maar omdat het zo laat was ging ik toch maar mooi met de auto. Maar bon over naar het optreden. Het was eens iets héél speciaals. Jelle stond namelijk helemaal alleen op het podium met piano en gitaar. Ik moet toegeven het was zeer goed.
Ook ging ik naar daar om nog wat verder te shooten met mijn geweldige lens. Ik nam daar ook wel wat foto’s die te vinden zijn op mijn facebookpage: Jelle Cleymans, Unpluggend Kruibeke 04052016 .
Het leukste aan deze reeks is dat de lichteffecten wel zeer leuk zijn waar ik met geëxperimenteerd heb. Enjoy de foto’s en comments steeds welkom.

Groetjes,

https://photographykimus.files.wordpress.com/2014/01/cropped-cropped-cropped-schermafbeelding-2013-12-27-om-22-36-141.png?w=450