Hier zijn we weer … :-)

Hey Iedereen,,

Hier ben ik weer met een blog berichtje. Deze keer wel een heel kort berichtje.
De stand van zaken op de tentoonstelling begin december. Ik moest een kleine selectie maken uit de meer dan genoeg foto’ die ik genomen heb van Mei tot September. Ik ben gekomen uit een kleine 50 foto’s nu en uit die selectie moet ik ook nog eens gaan naar liefst een 6 tal foto’s van verschillende artiesten. Kortom een hele klus.

Maar dat is ook nog niet alles. Ik moet ook mijn boek nog inorde zien te maken en ook nog eens mijn logboek. Kortom nog VEEEEELLLL werk :-). Hopelijk geraakt alles op tijd klaar en moet ik ook nog een keuze maken uit welk ik mijn foto’s tentoon ga stellen. HAAAAHAHAHAHAH ik weet het nog steeds niet. ik twijfel nog tussen Dibont of uit de gewoonlijke klassieke manier print en kader …

Zo dit was het zo wat …

Groetjes,
Photographykimus