Hier zijn we weer !

Hey iedereen,,

Het is weer een tijdje geleden dat ik nog een blog bericht schreef. Ik had beloofd om dat meer en meer te doen maar helaas is het me niet gelukt. Ik moet zeggen afgelopen tijd heb ik veel gewerkt aan mijn portfolio en veel events gedaan. Vooral nieuwe projecten uitgewerkt en uitgevoerd. Mijn website moet nog bijgewerkt worden. Ik ben nog steeds opzoek naar nieuwe uitdagingen. Nieuwe onderwerpen en projecten. Ik werk ook heerlijk samen met kids die graag voor een lens staan. Ben jij zo iemand aarzel dan niet om mij te contacten als je een zot ideetje hebt voor een shoot. Ik sta voor veel dingen open.

Wat komen zal is eerst communie/ lente shoots. Ben jij iemand die een communie of lente feest heeft en wil je daar voor originele foto’s. Ik heb het. Ik organiseer 3 dagen voor deze shoots op locatie. Park spoor noord, Parkbrug, voetgangerstunnel, een bos of liever de Kalmthoutse heide. Deze dagen zijn bespreek baar en zullen door gaan rond Maart/ April ! Aarzel vooral niet om contact met mij op te nemen. ik hoor het graag wat jouw voorkeur is.

VoilĂ  dat was mij berichtje naar jullie toe. Hopelijk hoor ik jullie snel !

Photographykimus