Het komt dichter en dichter bij.

Hey iedereen,

Eindelijk nog eens tijd voor een blog berichtje te schrijven. Eventjes een update. Ik ben deze zomer vooral veel maar echt veel bezig geweest met het voorbereiden en maken van mijn portfolio die begin december ten einde loopt. Ik heb heel de zomer gefotografeerd van verschillende artiesten gefotografeerd want als thema heb ik gekozen voor events ¬†als portfolio. Ik wist helemaal niet dat ik hier zo intens met te werk ging gaan … Foto’s maken + verwerken + afvragen of het wel een goede foto is ja of nee en verschillende meningen vragen aan mensen.

Nu is het bijna op het einde en moet ik een selectie maken van foto’s die ik misschien tentoon ga stellen of ook weer niet. Maar wat ook vooral mij bezighoud is zijn het wel goede foto’s. Nu ook nog een werkboek maken en etc …

Kortom ik heb nog een beetje VEEEEEELLLLL werk … De komende weken en dagen is het ook vooral goed nadenken op wat ik het allemaal ga afdrukken of printen …
Spannend !!! Dit zal vooral ook vervolgd wordt met een bericht hoe het er voor staat.

Groetjes,
Photographykimus