GESLAAGD en Tentoonstelling !

Hey iedereen,,

Hier ben ik weer met een blog berichtje. Het is eigenlijk eerder om te zeggen dat ik GESLAAGD van in mijn traject als fotograaf. Vanaf nu mag ik mij officieel fotograaf noemen. Hiervoor heb ik heel hard moeten werken maar dat werken is meer dan waard om dit diploma te halen.

Ook is er een tentoonstelling van kracht die wij met de klasgenoten hebben voor ons portfolio voor testellen. Zaterdag wisten we of we er door waren en ook ineens de opening van deze moet wel zeggen mooie tentoonstelling met ieders zijn eigen thema en kunnen. Ik zou zeggen kom zeker eens af het is de moeite. Nog komend weekend bent u van harte welkom in het Kasteel van Cortewalle, zwarte dreef, Beveren.
Zaterdag 9 en zondag 10 december 2017 van 10-18u.

De komende weken ga ik ook nog proberen berichten te posten met dingen waarmee ik bezig ben en ook nog een blog bericht met een aantal foto’s van de tentoonstelling.

Groetjes,
Photographykimus