Finaly !

Hey Iedereen..

Helaas was ik eventjes het bloggen uit het oog verloren. Maar nu ben ik er weer. Heerlijk !
Wat heb ik zo wat de laatste tijden gedaan. Eigenlijk veel bezig geweest met mijn portfolio en shoots vooral in de studio. Ben eigenlijk niet echt op locaties geweest.
Heb het project dat al lang in de kast lag met kinderen met het Syndroom van down uitgewerkt. Dat was een aantal studio sessies in mijn nieuwe studio in Mechelen.  Moet zeggen ben daar wel fier op om nu in het bezit te zijn van een eigen fotostudio. Natuurlijk het is geen grote studio maar wel gezellig waar ik mijn eigen ding kan doen.

Door de corona heb ik ook niks meer gedaan deze zomer ivm events. Geen feestje of optredens … Helaas mochten die niet door gaan. Maar laat ons hopen dat het najaar toch nog een paar concerten kan plaats nemen en hopelijk mogen we die fotograferen.

Daarnaast is zoals jullie kunnen zien mijn nieuwe website online gekomen. Gelukkig heb ik een zusje die dit zeer mooi helpen maken heeft. Zeer trots ben ik wel op deze website. Meer overzicht en aangenamer om te bekijken.  Verder ben ik nog wat portfolio shoots aan het doen zo zoek ik nog een paar thema’s uit te werken. En dan schrijf ik eindelijk hier nog eens wat blogberichtjes over.

Ik heb mij ook een nieuwe background aangeschaft eindelijk Vinyl via Kamera Express vond ik de ideale maten. Enkel het was zeker 6 weken wachten tot vandaag de dag dat ik deze aankreeg. Maar we zijn er blij mee. Nu kan ik volop terug studio shoots organiseren en schieten. Heerlijk !

In oktober begin ik ook aan mijn kerstshoots zodat ik alles op tijd klaar kan krijgen voor de feestdagen. Dus kerstkaartje nodig met originele foto’s. Bij mij ben je aan het juiste adres.

Zo, dit was mij wel eventjes een kort blogbericht om jullie op de hoogte te houden.

Tot de volgende keer !

Groetjes,
Photographykimus