Events, Sport of portret

Hey iedereen,,

Een nieuw blog bericht. Wat verlang ik zo hard naar de zomer of alleen al naar het mooie weer en vooral naar evenementen die ik kan gaan fotograferen. Dat is één van de leukste dingen die ik graag fotografeer. Ik ben vooral een muziekliefhebber en ga af en toe eens naar evenementen die te maken hebben met muziek en daar zie je mij ook meestel met mijn fototoestel. Een paar foto’s vinden jullie ook op mijn facebookpage.

Nog een reden waarom ik graag fotografeer is ook sport. Ik ben opgegroeid met sport en leg dat ook graag vast. Van voetbal tot wielrennen tot andere sporten. Graag wil ik daarin in nog veel bereiken en show ook graag mijn foto’s en vind het altijd super leuk als de sportmannen/vrouwen een foto like zoals op instagram dat is mij al een paar keer overkomen en dat vind ik super tof omdat je ook zo een klein beetje naambekendheid maakt.

Portret daar in tegen doe ik ook ontzettend graag. Mensen op een gevoelige kant vast leggen op verplaatsing of in studio maakt mij allemaal niet uit. Ook is het leuk om in thema’s te werken en ook samen met make-up artiesten.

Dit zijn zo de 3 grootste lijnen die ik graag fotografeer.

Groetjes,

https://photographykimus.files.wordpress.com/2014/01/cropped-cropped-cropped-schermafbeelding-2013-12-27-om-22-36-141.png?w=450