En de aftrap is gegeven :-)

Hey iedereen,,

Hier ben ik weer met een blokje sinds lang geleden 😀 De Komende maanden en dagen gaat het weer eens lekker druk worden. Maar ik heb er ontzettend veel zin in.
Alles word in het teken van mijn afstudeerproject gelegd namelijk PORTFOLIO.
Dit jaar studeer idd us af en heb er ontzettend veel zin in. Mijn thema dat ik gekozen heb is EVENTS en MUZIEK waar ik mijn eigen style al in heb gevonden en verder wil trekken tot een mooi geheel dit jaar. Ik nam gisteren voor het eerst sinds dit jaar nog eens mijn camera vast voor een concertje van Niels Destadsbader in Sint-NIklaas (link album)
Niels Destadsbader, Eiren na Pasen Sint-Niklaas 17042017

De komende weken en maanden ontzettend veel nieuwe albums. hou zeker mijn pagina in het oog en af en toe probeer ik toch nog een blog te schrijven

Groetjes,
Photographykimus