Eerste shoot gehad van 2018!

Hey Iedereen,,

Eventjes het eerste blogje van 2018. We zijn namelijk wel al in de helft van januari als de helft eigenlijk al eind januari. Jammer maar helaas heb ik ook wat minder nieuws en dat was dat ik in december m’n schouder uit de kom had gedaan en daarom niet kon fotograferen. Maar nu ben ik toch al een groot deel hersteld en hoop ik meer te kunnen shooten.

Gisteren dus mijn eerste shoot gehad van dit jaar en dat was met een goede vriendin die ik al zeer lang ken eens voor m’n lens genomen. Heerlijk was dat na een hele tijd niks te mogen doen. De foto’s zijn te vinden op m’n fecebookpage en wil jij nu eens een shoot aarzel dan niet om me te contacteren!

Ook heb ik ineens ook nieuwe foto’s van mij laten nemen.

 

DSC_3373

Groetjes,
Photographykimus