Bijna een jaar geen blogs geschreven …

Hey iedereen,,

Hier ben ik weer met een nieuwe blog. Bijna een jaar geleden dat ik nog eens iets schreef op mijn persoonlijke blog. Hoe komt dat ? Awel , ik zal het eens uitleggen. Ik had weinig zin om mijn avonturen te noteren op papier maar in dit geval op computer. Er is de afgelopen jaar veel gebeurt. Zo heb ik van mijn passie mijn beroep kunnen maken. Heb ik leuke opdrachten gedaan en ben ik gestart met newborn en cake smash shoots. Deze twee zijn echt héél leuk en wil ik in de toekomst nog meer doen. Ik heb workshops gedaan en veel evenementen maa rook uitbreiding van mijn portfolio. Veel van deze foto’s vinden jullie natuurlijk terug op mijn website maar ook op mijn facebook page.

fb: photographykimus

De komende tijd zal ik proberen om nog meer blogs te schrijven.

Avonturen en nieuwe foto’s of samenwerkingen zal ik meer overschrijven.

Groetjes,
Photographykimus