Back to action

Hey iedereen,,

Hier ben ik weer. Na lang wachten heb ik nog eens tijd om een blog bericht te schrijven over mijn fotografie avonturen. Tegenwoordig zo druk bezig daarmee dat ik wel eens vergeet om blogs te schrijven maar bij deze is er al eentje. Ik ga toch proberen in de toekomst meer te bloggen en foto’s te posten op de website.

Deze middag ben ik gaan shooten op een evenement dat hete “Eieren na pasen”. Daar wou ik voor de laatste keer mijn nieuwe lens een keer testen voor de zomer eraan komt. Een lens die echt geweldig is een 80-200mm F2,8 beter kan je niet hebben. Ik zou graag deze lens goed onder de knie krijgen voor de zomer er aan komt en dat is mij toch maar mooi gelukt. Ik nam op dit evenement een paar foto’s van Niels De Stadsbader en die staan natuurlijk ook op mijn Facebookpage: photographykimus .

Rapper nar het album van Niels de Stadsbader gaan klik hier op: Niels De Stadsbader @ Sint-NIklaas  .Enjoy en geniet.

Laat zeker maar eens een comment achter en voel je vrij om het album te delen.

Wat een pure hobby is geworden is een uit de hand gelopen hobby die ik met mijn hart en ziel doe.

Groetjes,